top of page

Raikan Kehidupan, Cinta dan Kuasa Memberi di Majlis Makan Malam Gala SMA Malaysia 2023

Sertai kami di Majlis Makan Malam Gala SMA Malaysia 2023, di mana kami berkumpul untuk mengumpul dana dan kesedaran untuk tujuan yang benar-benar penting. Melodi penuh semangat persembahan oleh Lah Ahmad, yang akan menyentuh hati anda dan memberi inspirasi kepada perubahan.


Tiket adalah terhad, jadi klik di sini untuk tempahan hari ini! : https://bit.ly/SMAMGalaDinner 


SMA, atau Spinal Muscular Atrophy, adalah penyakit genetik yang jarang berlaku yang menjejaskan banyak nyawa, menyebabkan kanak-kanak dan orang dewasa mengalami kelemahan otot dan mobiliti terhad. Sokongan anda dapat membantu kami melakukan perubahan dalam hidup mereka, menawarkan harapan dan peluang kepada mereka untuk masa depan yang lebih cerah.


Nikmati hidangan anda bersama tetamu selebriti istimewa Fattah Amin, semuanya berpadu dalam misi bersama memberi impak positif kepada komuniti SMA. Melalui sumbangan dan pembelian tiket anda, misi pengumpulan dana rawatan dan perkhidmatan sokongan perubatan kepada SMA Fighters dapat dijayakan.


Tarikh: 26 Ogos 2023

Masa: 8.00-11.00 malam

Lokasi: Hotel Mardhiyyah, Shah Alam Kod Pakaian: Pakaian formal

Tema: Malam Berkilauan Biru Ungu


Marilah kita berganding bahu dalam memerangi SMA, meraikan kehidupan, cinta, dan kuasa memberi. Jumpa anda di Majlis Makan Malam Gala SMA Malaysia 2023!
5 lihatan0 komen

Siaran Terkini

Lihat Semua

Comments


bottom of page